• Gratis bezorging vanaf 250,- excl. btw in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België (m.u.v. Walonië)

  • Bezorging met eigen bezorgservice

  • Veel uit voorraad leverbaar

  • Direct afhalen vanaf onze locatie

11 maart 2022

Bureau kopen

Het is dé plek waar hard wordt gewerkt, de creatiefste ideeën worden bedacht én waar je een groot gedeelte van de dag doorbrengt: achter het bureau. Een goed bureau kopen is dan ook enorm belangrijk om efficiënt te kunnen werken. Een bureau moet niet alleen bij de ruimte passen, maar ook praktisch zijn. Daarom biedt KantoormeubelBaron een breed assortiment aan diverse bureaus. Van zit-sta bureaus tot hoekbureaus en van duo bureaus tot slingerbureaus. Stuk voor stuk verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.  

Voordat je een bureau gaat kopen is het verstandig om over een aantal dingen na te denken. In dit artikel leggen we jou uit waar je rekening mee moet houden wanneer je een bureau gaat kopen. Op deze manier kan jij de juiste keuze maken.  

Spring snel naar:

Het juiste bureau kopen voor jouw werkplek 

Het juiste bureau kopen is essentieel om productief te kunnen werken. Daar zijn wij ons bij KantoormeubelBaron als geen ander van bewust. Daarom bieden wij diverse bureaus in verschillende afmetingen, soorten en kleuren. Op die manier vind je altijd een bureau dat bij jou en de uitstraling van de kantoorruimte past. 

Wij bieden kwalitatieve en mooie bureaus tegen zeer vriendelijke prijzen. We combineren hoogwaardige producten met een aantrekkelijke prijs. Een aankoop bij KantoormeubelBaron is dan ook altijd budgettair zeer aantrekkelijk. En wat betreft service hoef je jezelf ook geen zorgen te maken. We leveren onze producten namelijk door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België (m.u.v. Walonië).  

Voordat je een bureau gaat kopen is het belangrijk dat je op de hoogte bent van wat een goede zithouding is. Zo weet je namelijk aan welke eisen jouw toekomstige bureau moet voldoen. 

Alles wat je moet weten over de juiste zithouding 

Een mooi bureau is één ding, maar je moet er ook comfortabel aan kunnen werken. Wanneer je een nieuw bureau gaat kopen moet je hier dus wel de juiste zithouding bij aan kunnen nemen. Een goede en actieve zithouding stimuleert namelijk de doorbloeding. Daarnaast voorkomt het nek-, rug- en schouderklachten. Wel zo fijn als je een paar uur per dag achter je bureau zit!  

De juiste zithouding begint bij een goede bureaustoel. Stel deze zo in dat wanneer je voeten plat op de grond staan je knieën een hoek van 90 graden maken. Houd je schouders omlaag en je borst vooruit. Je mag je rug best een beetje hol trekken voor een actieve werkhouding.  

Je weet nu hoe je de juiste zithouding aanneemt, maar hoe hoog moet je bureau dan zijn? Hier kun je op een eenvoudige manier achter komen. Ga achter je bureau zitten en plaats beide handen op het bureau. Vormen jouw ellebogen een hoek van 90 graden? Dan heeft jouw bureau de juiste hoogte. Is dit niet het geval? Dan is je bureau te hoog of te laag.  

Is jouw bureau te laag? Dan zal je een ander bureau moeten kopen. Is je bureau te hoog? Dan kun je dit eenvoudig oplossen door een voetenbankje aan te schaffen. Op deze manier kun je toch comfortabel aan het werk. In het ideale geval kun je de hoogte van je bureau verstellen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met een zit-sta bureau of een elektrisch bureau 

Wil je graag meer weten over het instellen van de juiste bureauhoogte? Lees dan ons artikel: ‘De juiste bureauhoogte bepalen doe je zo‘.

Welk type bureau kopen? 

KantoormeubelBaron biedt diverse soorten bureaus. Heb jij al nagedacht over welk type bureau jij gaat kopen? We nemen graag de verschillende soorten bureaus met je door. Op deze manier kan jij beter bepalen welk bureau het beste bij jou past.  

Directiebureau kopen

Het eerste type bureau waarvoor je kunt kiezen is een directiebureau. Wij bieden hele luxe, maar ook vrij simpele directiebureaus. Het is zelfs mogelijk om een directiebureau met zit-sta functie te kopen. Door ons ruime aanbod vind je altijd een directiebureau dat past bij jouw kantoorruimte.  

Duo bureau kopen

Het kopen van een duo bureau is enorm handig wanneer je optimaal gebruik wil maken van de ruimte. Een duo bureau bestaat namelijk uit twee bureaus die aan elkaar vastzitten. Je zit dus eigenlijk tegenover je collega. Het is mogelijk om hier een akoestische wand tussen te plaatsen. Wij bieden duo bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Je kunt beide bureaus dan los van elkaar in hoogte verstellen. De akoestische wand beweegt dan gewoon mee.  

Elektrisch bureau kopen

Een elektrisch bureau is zeer eenvoudig in hoogte te verstellen. Door middel van één druk op de knop kun je de gewenste hoogte instellen. Het is dan mogelijk om zowel zittend als staand te werken. Door af en toe staand te werken kan jij je beter concentreren op je werkzaamheden. 

Hoekbureau kopen

In sommige kantoorruimtes staat een hoekbureau beter dan een recht bureau. Een hoekbureau is handig wanneer je bijvoorbeeld buiten het werken aan de computer ook aantekeningen moet maken. Je hebt veel ruimte om te werken. Wanneer je hier een bureaustoel op wielen bij koopt kun je jezelf ook gemakkelijk verplaatsen achter je bureau.  

Recht bureau kopen

Het is uiteraard ook mogelijk om een recht bureau te kopen. Hiermee kun je de kantoorruimte heel praktisch indelen en de indeling later ook eventueel eenvoudig aanpassen. Je kunt een standaard recht bureau kopen of een met zit-sta functie. Ook kun je uit diverse houtsoorten en kleuren kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Slinger bureau kopen

Bij een slingerbureau is het mogelijk de hoogte van het bureaublad te verstellen. Dit type bureau is enorm geschikt voor mensen die regelmatig van zithouding willen wisselen. Ook is het kopen van een slinger bureau ideaal wanneer je (af en toe) wat hoger wilt zitten. Bijvoorbeeld op een kruk

Zit-sta bureau kopen

Tot slot is het mogelijk om een zit-sta bureau te kopen. Veel van de bovenstaande bureausoorten zijn ook verkrijgbaar met zit-sta functie. Met een zit-sta bureau kun je altijd de juiste houding aannemen en het is mogelijk om (af en toe) staand te werken. Een zit-sta bureau kopen is dus altijd een goede optie. 

Losse bladen en onderstellen 

Bij KantoormeubelBaron is het niet alleen mogelijk om complete bureaus te kopen. Wij verkopen namelijk ook losse onderdelen voor jouw bureau. Zo bieden wij diverse losse bladen. KantoormeubelBaron verkoopt losse bladen in diverse houtsoorten, kleuren en afmetingen. Ook is het mogelijk om een los onderstel te kopen voor jouw bureau. Op deze manier kun jij jouw volledige bureau zelf samenstellen. Ideaal! 

Ook een bureaustoel nodig? 

We hoeven jou niet uit te leggen dat een comfortabele bureaustoel essentieel is om productief te kunnen werken. Daarom biedt KantoormeubelBaron ook een breed assortiment aan kwalitatieve bureaustoelen 

Wij bieden zeer simpele bureaustoelen tot luxe design bureaustoelen. Heb jij last van rug- schouder- of nekklachten? En merk je dat je hier voornamelijk ’s avonds veel last van hebt? Dan is de kans groot dat jij niet op de juiste bureaustoel zit.

Luister naar jouw lichaam en richt een ergonomische werkplek in. Wil jij weten waar je op moet letten wanneer je een ergonomische bureaustoel gaat aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op deze pagina.

Eén bureau kopen of het gehele kantoor inrichten 

Of je nu één bureau wil kopen of een volledig kantoor in wil richten: bij KantoormeubelBaron ben je aan het juiste adres. Wij bezorgen jouw bureau(s) binnen 2 tot 14 werkdagen. Kom je er zelf niet helemaal uit welk bureau je wil kopen? Of kan je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van jouw kantoorruimte? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren jou hier graag in. 

Hopelijk kun jij aan de hand van bovenstaande tips bepalen welk bureau het beste bij jou past. Neem een kijkje in ons ruime assortiment aan prachtige bureaus. En wie weet bedenk jij jouw volgende creatieve idee aan een bureau van KantoormeubelBaron! 

Toch liever in het echt bekijken? Kom langs in onze showroom 

Wij begrijpen dat je jouw toekomstige bureaustoel liever even uittest voordat je deze aanschaft. Daarom hebben wij ook een showroom in Vlijmen. Hier kun jij zelf uitproberen hoe jouw toekomstige ergonomische bureaustoel zit!