• Gratis bezorging vanaf 250,- excl. btw in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België (m.u.v. Walonië)

  • Bezorging met eigen bezorgservice

  • Veel uit voorraad leverbaar

  • Direct afhalen vanaf onze locatie

6 mei 2022

Kantoorinrichting

De kantoorinrichting is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Bovendien wil je medewerkers een gezonde, veilige en fijne werkplek bieden. Voor een stijlvolle en praktische kantoorinrichting ben je bij KantoormeubelBaron aan het juiste adres. Waarom is een professionele kantoorinrichting zo belangrijk? En hoe realiseer je dit? KantoormeubelBaron vertelt je alles wat je moet weten over een goede kantoorinrichting.  

Spring snel naar:

Waarom is een professionele kantoorinrichting zo belangrijk? 

Een kantoorinrichting is meer dan alleen een verzameling van simpele bureaus en bureaustoelen. Het is de vertaling van de identiteit van jouw organisatie. Tevens wil je een prettige werkomgeving voor medewerkers creëren. Een plek waar iedere werknemer zich thuis voelt en op een efficiënte en praktische manier kan werken.  

Met een professionele kantoorinrichting maak je écht indruk. Je zorgt voor een gezonde en veilige werkplek. Een ergonomische kantoorinrichting is essentieel. Dat weet KantoormeubelBaron als geen ander. Daarom bieden wij nieuwe en tweedekans kantoormeubelen van uitzonderlijk hoge kwaliteit. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Neem gerust een kijkje in onze webshop.  

De benodigdheden voor een goede kantoorinrichting 

Voor een goede kantoorinrichting heb je een aantal basis kantoormeubelen nodig. Deze nemen we graag met je door.  Op die manier weet jij welke kantoormeubelen essentieel zijn voor een goede kantoorinrichting.

Het perfecte bureau voor een efficiënte werkplek 

Wil jij een goede kantoorinrichting realiseren? Dan is dit uiteraard niet mogelijk zonder een geschikt bureau. Zonder een goed bureau kunnen medewerkers niet efficiënt en comfortabel aan het werk. Voordat je een bureau gaat aanschaffen is het verstandig om na te denken over de afmetingen en de functies. Wil je bijvoorbeeld een bureau waaraan je zowel staand als zittend kunt werken? 

De ideale bureaustoel om lichamelijke klachten te voorkomen 

Bij een goede kantoorinrichting kan een uitstekende bureaustoel natuurlijk niet ontbreken. Kies je de verkeerde bureaustoel? Dan zal je al snel lichamelijke klachten ervaren. Denk aan nek-, rug- en schouderklachten. Schaf je een bureaustoel aan bij KantoormeubelBaron? Dan zijn deze klachten verleden tijd. Ga jij voor een design bureaustoel of een ergonomische bureaustoel? 

Lockerkasten en ladeblokken voor een opgeruimde kantoorinrichting 

Comfortabel en efficiënt werken gaat niet op een rommelige werkplek. Bij een goede kantoorinrichting horen dus ook kantoormeubelen met opbergmogelijkheden. Daarom biedt KantoormeubelBaron onder andere draaideurkasten, dossierkasten, lockerkasten en garderobekasten voor jouw professionele kantoorinrichting.  

Geef jouw kantoorruimte sfeer 

Veel medewerker zijn dagelijks urenlang aanwezig op kantoor. Een goede werksfeer is daarom enorm belangrijk. Overigens is dit niet alleen van belang voor medewerkers, maar ook voor klanten of bezoekers. De sfeer op het kantoor geeft namelijk de eerste indruk af. Hoe zorg je voor een sfeervolle kantoorinrichting? 

Om te beginnen is het essentieel om goede kantoormeubelen aan te schaffen. Een oude versleten bureaustoel neemt natuurlijk niet veel sfeer met zich mee. Maak indruk met design meubelen. Daarnaast moet de kantoorinrichting aangekleed worden. Op die manier creëer je een huiselijke sfeer. Hier voelen veel werknemers zich prettiger bij.

Het aankleden van jouw kantoorinrichting kan bijvoorbeeld met planten. Je hoeft niet direct voor een hele jungle te gaan. Enkele planten maken al een groot verschil. Wissel grote en kleine planten met elkaar af en zet bijvoorbeeld een kleine kamerplant op het bureau. Planten zijn goed voor de werksfeer, maar ook voor de luchtzuivering, akoestiek, productiviteit en concentratie.  

Daarnaast is kleurgebruik in jouw kantoorinrichting bepalend voor de werksfeer. Kleuren brengen jouw kantoor tot leven. Iedere kleur neemt een andere sfeer met zich mee. Zo maakt geel mensen vrolijk, oranje straalt zelfverzekerdheid uit en groen heeft een rustgevende werking. Kies voor een kleur die goed bij jouw organisatie én de huisstijl past. Maak bijvoorbeeld gebruik van zwart en wit en voeg hier groene details aan toe. 

Zorg voor voldoende daglicht 

Wist je dat daglicht belangrijk is voor de productiviteit op kantoor? Het maakt medewerkers vrolijker en alerter. Heb jij een donkere kantoorinrichting? Dan zijn medewerkers sneller moe en ongemotiveerd. Daarom is het verstandig om rekening te houden met daglicht. Een kantoorinrichting met grote ramen is natuurlijk ideaal. Komt er minder daglicht binnen of wil je meer licht creëren tijdens de donkere dagen? Dan is het belangrijk om uitstekende kantoorverlichting aan te schaffen.  

Maak indruk met design kantoormeubelen 

Met design kantoormeubelen ziet jouw kantoorinrichting er direct heel anders uit. Je kunt er het kantoor, de kantine of de wachtruimte een flinke opfrisbeurt mee geven. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Ga je voor chique, retro, tijdloos, modern of heb je een ander idee? Je kunt hiervoor altijd terecht bij KantoormeubelBaron 

Professionele kantoorinrichting met KantoormeubelBaron 

Ben jij op zoek naar dé perfecte kantoormeubelen voor jouw kantoorinrichting? Dan ben je bij KantoormeubelBaron aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met nieuwe en tweedekans meubelen voor jouw kantoorinrichting. Onze medewerkers voorzien je graag van een vrijblijvend en deskundig advies. Samen gaan we op zoek naar de juiste spullen zodat jij weer lange tijd vooruit kunt. Ben jij benieuwd naar de kosten voor een werkplek? Lees dan ons artikel: ‘wat kost een werkplek?‘.

Bij KantoormeubelBaron vind je uitsluitend kwalitatieve kantoormeubelen voor jouw kantoorinrichting. We combineren hoogwaardige producten met een zeer aantrekkelijke prijs. En wat betreft de service hoef je jezelf ook geen zorgen te maken. We leveren door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België (m.u.v. Walonië).