• Gratis bezorging vanaf 250,- excl. btw in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België (m.u.v. Walonië)

  • Bezorging met eigen bezorgservice

  • Veel uit voorraad leverbaar

  • Direct afhalen vanaf onze locatie

4 augustus 2022

Ladeblokken voor een opgeruimde werkplek

Daar zit je dan. Tussen alle aantekeningen, lege kopjes, pennen en belangrijke documenten. Je bureau is een zooitje. Zonde, want dit heeft een negatieve invloed op jouw prestaties. Een opgeruimd bureau zorgt voor een betere concentratie en een hogere productiviteit. Het traditionele ladeblok biedt hier een uitstekende oplossing voor. Hier kan iedere medewerker zijn of haar eigen documenten en persoonlijke eigendommen in opbergen. Maar welk ladeblok past het beste bij jouw wensen en de kantoorruimte? KantoormeubelBaron helpt jou graag bij het vinden van de juiste ladeblokken.  

Spring snel naar:

Zijn ladeblokken onder het bureau nog steeds nodig? 

We doen tegenwoordig steeds meer digitaal. Dit zou betekenen dat we minder papier op ons bureau hebben liggen. Is een ladeblok dan nog wel noodzakelijk? Over het papierloze kantoor wordt regelmatig gesproken, echter komen er dagelijks nog veel bedrukte A4’tjes uit de printer gerold. En denk eens aan al die aantekeningen die je even op een kladblok zet, de schrijfwaren die je gebruikt en dat potje kauwgum dat altijd op je bureau staat. Allerlei spullen die jou onbewust afleiden van je werk. 

Aan een opgeruimd bureau kun je veel productiever werken. Soms is er geen ruimte voor een grote opbergkast. Daarnaast hebben veel werknemers behoefte aan een eigen opbergplek waar zij ook hun persoonlijke spullen kunnen opbergen. In deze gevallen is een ladeblok ideaal geschikt. Bovendien kun je een ladeblok op wielen eenvoudig met je meenemen wanneer je van werkplek wisselt.  

Een ladeblok met wieltjes voor meer flexibiliteit 

Steeds meer bedrijven maken gebruik van flexibele werkplekken. Wanneer je op een andere werkplek gaat zitten neem je een ladeblok op wieltjes eenvoudig met je mee. We zien dan ook steeds meer dat de bevestigde ladekasten worden vervangen door losse ladeblokken op wieltjes. Een ladeblok op wielen biedt ook voordelen voor de schoonmaak van de kantoorruimte. Doordat je het ladeblok eenvoudig kunt verplaatsen, kun je de vloer overal schoonhouden.  

Het ladeblok blijkt een écht ‘blijvertje’ 

In jouw kantoorinrichting kunnen ladeblokken absoluut niet ontbreken. Vroeger werden de ladeblokken al veel gebruikt. Sinds deze wieltjes hebben gekregen zijn zij samen met de bureaustoelen de enige verrijdbare elementen in het kantoor geworden. Hierdoor draagt het bij aan de flexibiliteit en het comfort van de medewerker. Je kunt het ladeblok eenvoudig naar je toetrekken en creëert zo ook nog eens een handige bijzettafel.  

Welk ladeblok past het beste bij jou? 

Ladeblokken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten, kleuren en materialen. KantoormeubelBaron wil dat jij het ladeblok vindt, dat het beste bij jou past. Dus om jou op weg te helpen leggen we hieronder aan je uit waar je op moet letten wanneer je een ladeblok gaat aanschaffen.  

Ladeblok met of zonder wieltjes? 

Wij raden je aan om altijd voor een ladeblok met wieltjes te gaan. Hierdoor zijn ze makkelijk verrijdbaar. Op die manier is het mogelijk om het ladeblok makkelijk onder een bureau te rijden of even weg te schuiven. Weet jij zeker dat je het ladeblok niet gaat verschuiven? Dan kun je er ook voor kiezen om een ladeblok zonder wieltjes aan te schaffen.  

Ladeblok met hangmappen 

Het is ook mogelijk om ladeblokken met hangmaplade aan te schaffen. Een hangmaplade bestaat uit een lade met hangmappen waarin je dossiers kunt opbergen. Hierdoor heb jij alle documenten en andere belangrijke papieren direct bij de hand. KantoormeubelBaron beschikt over een breed assortiment aan dossierkasten. Zowel grote dossierkasten als ladeblokken die onder een bureau passen.   

Ladeblok met of zonder slot? 

Wanneer je belangrijke documenten of persoonlijke eigendommen wil opbergen in het ladeblok, is het verstandig om voor een ladeblok met slot te kiezen. Hierdoor zitten al jouw belangrijke spullen netjes achter slot en grendel. Berg jij voornamelijk kladblokken of andere minderbelangrijke spullen op, waar iedereen eenvoudig bij moet kunnen, dan is een ladeblok zonder slot wellicht praktischer.   

Een ladeblok dat past bij jouw interieur 

Een ladeblok moet niet alleen praktisch zijn. Het moet ook bij de rest van het interieur passen. Je wil immers dat jouw kantoorruimte één geheel vormt. Dit doe je door voor de juiste materialen, kleuren en afmetingen te kiezen. Ga jij voor een wit ladeblok of past een houten ladeblok beter bij jouw kantoorinrichting? De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies ook altijd voor een ladeblok dat goed onder jouw bureau past. Meet van tevoren dus goed op of het gaat passen.   

Ladeblokken van KantoormeubelBaron 

Bij KantoormeubelBaron vind je uitsluitend kwalitatieve ladeblokken. We combineren hoogwaardige producten met een aantrekkelijke prijs. Een aankoop bij KantoormeubelBaron is budgettair gezien dan ook altijd zeer aantrekkelijk. En wat betreft de service hoef je jezelf ook geen zorgen te maken. We leveren onze producten namelijk door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België (m.u.v. Walonië). Neem gerust een kijkje in ons assortiment aan kwalitatieve ladeblokken.  

Liever in het echt bekijken? Dat kan! 

Bij KantoormeubelBaron kun je jouw kantoormeubilair eenvoudig online bestellen. Wil jij de producten toch liever eerst in het echt bekijken? Dat kan! Kom langs in onze showroom en kijk of het ladeblok aan jouw verwachtingen voldoet.