• Gratis bezorging vanaf 250,- excl. btw in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België (m.u.v. Walonië)

  • Bezorging met eigen bezorgservice

  • Veel uit voorraad leverbaar

  • Direct afhalen vanaf onze locatie

1 augustus 2022

Jouw eigen bureau samenstellen?

Wil jij jouw kantoorruimte optimaal benutten? En écht productief aan het werk gaan? Dan helpt het om jouw eigen bureau samenstellen! Op die manier ben je niet beperkt door standaardafmetingen, kleuren en materialen, maar schaf je een uniek product aan. Eén die perfect past bij jouw stijl. Wat zijn de voordelen van het zelf samenstellen van een bureau? En hoe pak je dit aan? Daar kom je achter in dit artikel.  

Spring snel naar:

Zo stel jij jouw eigen bureau samen

Wanneer je jouw eigen bureau gaat samenstellen moet je een aantal stappen doorlopen. Je kiest je eigen bureaublad, het onderstel en je bepaalt de afmetingen. Maar waar moet je allemaal aan denken? Hieronder leggen wij jou uit hoe je een bureau kunt samenstellen bij KantoormeubelBaron. 

Bepaal je afmetingen en het budget 

Om te beginnen ga je nadenken over de afmetingen van jouw toekomstige bureau. Je wil de kantoorruimte optimaal benutten, dus reken van tevoren goed uit hoe groot het bureau kan zijn. Stel voor jezelf ook een bepaald budget vast. Hier kun je rekening mee houden wanneer je de onderdelen voor je bureau gaat samenstellen. 

Voor welk bureaublad ga je? 

KantoormeubelBaron biedt een breed assortiment aan losse bladen om jouw eigen bureau samen te stellen. Kies uit tientallen houtsoorten, afmetingen en structuren. Houd bij het samenstellen van jouw bureau rekening met de stijl van jouw kantoor. Ga jij liever voor een lichte of een donkere kleur? En vind je een groot bureaublad prettig? Of heb je voldoende aan een kleiner bureaublad? 

En welk onderstel past bij jou? 

Als laatste ga je bepalen welk onderstel het beste bij jou past. Vind jij het belangrijk om zowel zittend als staand te kunnen werken? Creëer dan een ergonomische werkplek met een zit-sta bureau. Of heb jij erg veel ruimte nodig waardoor een hoekbureau praktischer is? Ga dan voor een onderstel met een hoek. KantoormeubelBaron biedt onderstellen in verschillende kleuren en afmetingen waardoor jij altijd een onderstel vindt dat past bij jouw wensen en de beschikbare ruimte.  

Waarom jouw eigen bureau samenstellen?

Wanneer je een standaard bureau aanschaft ben je beperkt in je keuzes. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende afmetingen en materialen, maar je schaft geen uniek product aan. Om jouw bureau helemaal te laten voldoen aan jouw wensen kun je zelf een bureau samenstellen. Dit biedt verschillende voordelen. 

  • Wat betreft het bureaublad heb je de keuze uit tientallen houtsoorten en kleuren. Op die manier vind je altijd een bureaublad dat past bij jouw wensen en de kantoorruimte. 
  • Er zijn bureaubladen beschikbaar in enorm veel afmetingen, waardoor je altijd een passende variant kan vinden. De bureaubladen zijn ook eenvoudig te zagen, mocht je er bijvoorbeeld een bepaalde hoek uit moeten halen. 
  • Je hebt keuze uit diverse onderstellen. Ga jij voor een traditioneel onderstel, een onderstel met zit-sta functie of een onderstel voor een hoekbureau? Ook zijn de onderstellen in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. 
  • Het is mogelijk om de ruimte optimaal te benutten. Zo verlies je geen onnodige plaats en kan je de ruimte écht functioneel indelen. 
  • Wanneer jij bureaus voor meerdere medewerkers gaat aanschaffen kan je voor iedereen een passend bureau kiezen. De één wil bijvoorbeeld een zit-sta bureau terwijl de ander veel ruimte nodig heeft en daarom een hoekbureau wil. 
  • Je hebt totale vrijheid wat betreft de combinatie tussen bureaublad en onderstel. Wanneer je tussen onze standaard bureaus kijkt heb je enorm veel opties, maar je kunt niet zelf bepalen welk bureaublad op welk onderstel komt te staan. Deze combinaties zijn namelijk al vastgesteld. Wanneer je zelf een bureau gaat samenstellen kun jij de combinatie wél zelf bepalen. 

Wat kost een bureau samenstellen?

Je weet nu waarom en hoe je op de beste manier een bureau kunt samenstellen. Dan rest er nog één belangrijke vraag: met welke kosten moet je rekening houden? Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen. KantoormeubelBaron biedt onderstellen vanaf 200 euro aan en bureaubladen vanaf 52 euro. Afhankelijk van jouw wensen kunnen de prijzen natuurlijk oplopen.  

Neem gerust een kijkje in ons assortiment aan losse bladen en onderstellen. Je kunt de producten filteren op prijs. Hierdoor kun jij een bureau samenstellen dat past binnen jouw budget. 

Jouw eigen bureau samenstellen met KantoormeubelBaron

Ben jij klaar om jouw eigen bureau samen te stellen? Dan ben je bij KantoormeubelBaron aan het juiste adres. Selecteer jouw ideale bureaublad in ons assortiment en bepaal welk onderstel je wil aanschaffen.  

Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!