• Gratis bezorging vanaf 250,- excl. btw in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België (m.u.v. Walonië)

  • Bezorging met eigen bezorgservice

  • Veel uit voorraad leverbaar

  • Direct afhalen vanaf onze locatie

Wij bezorgen met de eigen bezorgservice door geheel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België (m.u.v. Walonië). De levertijd bedraagt 2 – 14 werkdagen. Alle goederen worden geleverd op de begane grond. Het afhalen van de goederen bij onze showroom in Vlijmen behoort ook tot de mogelijkheden. Na het plaatsen van een bestelling komen wij met een aflevervoorstel.

De bezorgkosten voor heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België (m.u.v. Walonië) zijn € 50,- excl. btw voor bestellingen tot € 250,- excl. btw.

Koopt u als particulier via de webshop dan heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het herroepingsrecht is niet van toepassing indien u als bedrijf of in de showroom koopt.

Ga zorgvuldig om met de producten en indien het een nieuw product betreft de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken zover het nodig is om te beoordelen of u het wenst te behouden.

De kosten voor het ophalen of terugsturen van de producten zijn voor uw rekening. Regelt u het terugsturen zelf dan bent u ook verantwoordelijk hiervoor. Daarom raden we aan om altijd verzekerd terug te sturen. Indien u het transport door ons wilt laten uitvoeren dan bedragen de kosten 1 euro per km uitgaande van enkele reis met een minimum van 25 euro per levering. Nadat we het product terug hebben ontvangen betalen we binnen 14 dagen terug.

Neem voordat u het product wilt terugsturen contact met ons op. U kunt ook gebruik maken van het retourformulier.

Voor nieuwe producten hanteren wij de fabrieksgaranties.

Heeft u een klacht over KantoormeubelBaron of één van onze producten dan vinden we dat heel vervelend en lossen we dat graag netjes met u op. Neem telefonisch of via e-mail contact met ons op. We nemen uw klacht zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, in behandeling. Indien we uw klacht niet binnen 14 dagen in behandeling kunnen nemen dan ontvangt u binnen deze termijn een ontvangstbevestiging.

Ja.

Bij aankoop van het tweedekans zitmeubilair geven wij ook de mogelijkheid om deze door ons te laten reinigen tegen betaling. De prijs is afhankelijk van het te reinigen product.

Waarom kiest u voor reinigen?

Door het door u gekozen zitmeubilair te laten reinigen krijgt het weer een frisse en nieuwe uitstraling en zullen ook de aanwezigen vlekken en/of stof verwijderd worden. Met behulp van onze dieptereinigingsmethode wordt niet alleen het oppervlakte schoon gemaakt maar ook diep in de stof. Uw meubel ziet er weer zo goed als nieuw uit.

Welke reinigingsmethode gebruiken we?

Wanneer we een meubel reinigen, gebruiken we daarbij een dieptereinigingsmachine. De dieptereinigingsmachine wordt aangevuld met warm water en dieptereinigingsvloeistof daarmee wordt met een hoge druk in de stof gespoten. De vloeistof trekt in de stof en tast zo de vuiligheid aan. Vervolgens wordt de vloeistof weer opgezogen door het dieptereinigingsmachine inclusief de vuiligheid. Deze manier van reinigen is milieuvriendelijk en vermijdt het hoeveelheid watergebruik, de vloeistof die wij gebruik is biologisch afbreekbaar.