• Gratis bezorging vanaf 250,- excl. btw in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België (m.u.v. Walonië)

  • Bezorging met eigen bezorgservice

  • Veel uit voorraad leverbaar

  • Direct afhalen vanaf onze locatie

8 april 2022

Vergaderruimte inrichten

De vergaderruimtes van bedrijven zijn vaak kil en zakelijk. De sfeer is ver te zoeken. De meeste werknemers worden niet enthousiast van vergaderingen in deze ruimtes. Hoe kan je die lange vergaderingen dan een stuk leuker en efficiënter maken? Je vergaderruimte op de juiste manier inrichten zorgt voor meer inspiratie en productiviteit. Wij vertellen je alles over een vergaderruimte inrichten zodat jij comfortabel en efficiënt kunt vergaderen met klanten en collega’s.  

Spring snel naar:

De sfeer en verlichting in de vergaderruimte

Een fijne sfeer is zeer belangrijk in een vergaderruimte. Het moet dan ook passen bij de organisatie. De vergaderruimte van een advocatenbureau past waarschijnlijk minder goed bij een hip marketingbureau. Houd bijvoorbeeld rekening met het kleurgebruik in jouw vergaderruimte. Welke kleuren passen goed bij jouw bedrijf? 

Voor het inrichten van een vergaderruimte geldt altijd: zorg voor voldoende verlichting. Er moet voldoende daglicht binnenkomen in jouw vergaderruimte om de productiviteit te verhogen. Kies voor een ruimte met grote ramen en glazen wanden. Voor het geval dat er niet voldoende daglicht binnenkomt is het ook verstandig om een sfeervolle lamp aan te schaffen.  

Vergaderruimte inrichten: formeel of informeel?

Ga jij meubilair aanschaffen voor het inrichten van je vergaderruimte? Dan is het van belang dat je kijkt naar jouw branche. Wil je een formele of informele vergaderruimte inrichten? Wanneer je bijvoorbeeld in de boekhouding zit wil je meubilair aanschaffen dat professioneel en formeel oogt. Hoe je dit doet? Bijvoorbeeld met kleur. Bruin, zwart en wit zijn formele kleuren.  

Ga jij liever voor een informele uitstraling bij het inrichten van jouw vergaderruimte? Probeer dan af te wijken van de formele kleuren en ga voor iets leuks waar je klanten en medewerkers écht van kunnen genieten. Kies voor opvallendere kleuren of zet een aantal designstoelen of zitzakken in de vergaderruimte. Zo maak je de inrichting van je vergaderruimte een stuk speelser.  

De juiste vergaderstoelen

Je wil natuurlijk vergaderstoelen aanschaffen die passen bij jouw bedrijf. KantoormeubelBaron biedt een groot assortiment aan vergaderstoelen. Of je nu voor eenvoud of een luxe uitstraling gaat bij het inrichten van jouw vergaderruimte: bij KantoormeubelBaron ben je aan het juiste adres.  

Comfortabele en kwalitatieve vergaderstoelen zijn een absolute must om efficiënt te kunnen vergaderen. Om de ideale vergaderstoelen te kiezen voor het inrichten van jouw vergaderruimte moet je goed over een aantal dingen nadenken. Welk onderstel moeten jouw toekomstige vergaderstoelen hebben? Van welk materiaal moeten de stoelen gemaakt zijn? En hoeveel vergaderstoelen heb je nodig?  

Deze keuzes zijn bepalend voor de uitstraling en het comfort van jouw vergaderruimte. Kan jij wel wat hulp gebruiken bij de zoektocht naar de ideale stoelen voor het inrichten van jouw vergaderruimte? Bekijk dan eens ons artikel over het aanschaffen van vergaderstoelen 

Luchtzuiverende planten

Planten zijn niet alleen goed voor de sfeer in de vergaderruimte. Het kan ook helpen om de lucht in de ruimte zuurstofrijk te houden. Na urenlang vergaderen kan de vergaderruimte muf worden. Planten zijn dé ideale oplossing om de luchtkwaliteit én productiviteit te verbeteren. 

Bovendien heeft de kleur groen een rustgevende werking. Dit kan al een extra reden zijn om groen te gebruiken bij het inrichten van je vergaderruimte. Zorg er natuurlijk ook voor dat iemand de planten regelmatig water geeft!  

De ideale vergadertafel voor het inrichten van je vergaderruimte

Heb jij al een vergadertafel voor het inrichten van je vergaderruimte? KantoormeubelBaron biedt een ruim assortiment aan vegradertafels. Van stijlvolle ovale vergadertafels tot klassieke rechthoekige tafels. Wij bieden vergadertafels in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Op deze manier vind je altijd een vergadertafel voor het inrichten van jouw vergaderruimte.  

Meubilair nodig voor inrichten vergaderruimte? KantoormeubelBaron 

Ben jij op zoek naar meubilair voor het inrichten van jouw vergaderruimte? Dan ben je bij KantoormeubelBaron aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatieve vergadertafels, sfeervolle vergaderstoelen en de mooiste accessoires. Kan jij hulp gebruiken bij het inrichten van jouw vergaderruimte? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren jou graag! 

Liever in het echt bekijken?

Dat begrijpen wij. Kom langs in een van onze showrooms en bekijk zelf hoe jouw toekomstige kantoormeubelen eruitzien.