• Gratis bezorging vanaf 250,- excl. btw in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België (m.u.v. Walonië)

  • Bezorging met eigen bezorgservice

  • Veel uit voorraad leverbaar

  • Direct afhalen vanaf onze locatie

De regels zoals beschreven bovenaan deze pagina zijn van toepassing. Daarbij dient er zorgvuldig omgegaan te zijn met de producten en ,indien het een nieuw product betreft, ook de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken zover het nodig is om te beoordelen of u het wenst te behouden. Producten dienen ten alle tijde onbeschadigd geretourneerd te worden.

De kosten voor het ophalen of terugsturen van de producten zijn voor uw rekening. Regelt u het terugsturen zelf dan bent u ook verantwoordelijk hiervoor. Daarom raden we aan om altijd verzekerd terug te sturen. Indien u het transport door ons wilt laten uitvoeren dan bedragen de kosten 1 euro per km uitgaande van enkele reis met een minimum van 25 euro per levering. Nadat we het product terug hebben ontvangen betalen we binnen 14 dagen terug.

Neem voordat u het product wilt terugsturen contact met ons op. U kunt ook gebruik maken van het retourformulier.

U kunt ook gebruik maken van het retourformulier.

Voor tweedehands goederen die niet binnen 14 dagen (na levering aan koper of annulering door de koper) worden geretourneerd aan verkoper, geldt géén recht op refund en/of chargeback van de betaling. De staat van de goederen is zoals deze in de showroom worden getoond en middels foto’s getoond in de webshop. Dat betekent met eventuele zichtbare (kleine) beschadigingen. Eventuele zichtbare (kleine) beschadigingen, volgend uit de aard van gebruik, zijn inbegrepen in de tweedehands aanbieding en een refund en/of chargeback die zich beroepen op deze beschadigingen die vanwege de tweedehands staat als gebruikelijk mogen worden geacht zullen niet worden geaccepteerd. Een en ander ter beoordeling aan de winkelier of webshop.